Herregud!

Åh herregud vad arg jag blir på en människa!
Vad f*n ger dig rätten att kontakta oss hela tiden! ><
Du vet att vi avskyr dig som pesten, stay away!

Citron tips!

Sitter och kikar på Harry Potter och hemligheternas kammare just nu, kollade på de vises sten innan.
Rätt spännande ändå, även fast jag sett alla filmer förut, haha ;D

Jag har ett tips till er läsare förresten!
Jag ska själv testa det när jag kommer hem imorgon,
tipset är, att om man har torra/sträva armbågar så ska man köpa citron och dela den på mitten och ta ena halvan och gnida den mot armbågen, den blir då mjuk och len och får en otrolig lyster!

Men! man ska inte nu på sommaren använda det på morgonen utan göra det på kvällen, då sol och citron inte är någon bra kombination! Dock är det väl ingen större fara nu när sommaren regnar bort och solen är långt borta..

Ny duschade!

Nu har jag och Sebastian varit och tagit en skön dusch, jag känner dock att vi kanske skulle ha tagit en lite mer "kallare" dusch som skulle blivit avsvalkande istället för en ångande varm dusch som gjorde att jag är supervarm lika som jag var innan, fast fräshare nu då.
Provade förresten min nya deodorant idag också, köpte en dove gurka & grönt te!
Den luktar super fräscht och riktigt gott faktiskt! Så den är jag nöjd med.

Om en stund ska nog jag och Sebastian gå ner och äta frukost eftersom han inte har ätit än och hans födelsedags-mage kurrar. Jag är i och för sig ganska hungrig jag också, för jag åt vid nio någon gång. Fast vadå frukost, haha jag ser ju nu att klockan är tio över ett, då blir det väl kanske lunch istället då!

Vi får höras sen! :)

Torterad i hagen

"Stoet Cayenne hittades blodig i sin hage med ett djupt skärsår i vaginan.
Runt om i landet har andra hästar utsatts för vansinnesattacker - och skräcken sprider sig bland ägarna.
- Polisen sa att det finns personer som blir sexuellt triggade av det här, säger Ewa Liljemark. "

Läste detta inne på aftonbladet nyss, det är ju för jävla sjukt!
Att man går in i en hage och skär i vaginan på en häst?! då är det ju något som är allvarligt fel uppe  huvudet och man borde antingen söka eller bli dömd till omedelbar vård! Usch jag klarar inte av att tänka på det utan att bli fruktansvärt äcklad!
Stackars häst, hur fan repar man sig efter en sån sak - även djur har känslor!


Grattis Sebastian!

Vaknade för en dryg timme sen och sitter nu i sängen och surfar runt, kollade på fab 5 förut men det tog slut, idag är det ingen mindre än Sebastians födelsedag!



Japp han och syskonen fyller alla år i samma månad, så idag är det hans tur!
Vi väntade en stund på att någon skulle komma upp och sjunga för honom men ingen kom så då gick vi upp istället, Seb håller på att spara något på sin dator som han ska få rensad idag, så sen ska vi nog ta oss en varm och gosig dusch! :)

Senare idag blir det väl fika med släkten lika som igår, och spänning med att se vad han får i present, jag hoppas på 6000, fast det vet jag ju på förhand att inte kommer hända ;D

Menmen, grattis älskling!
I år ska vi göra en fin födelsedag för dig! :)

(Sebastian: Jag är ett mirakelbarn! :D
Cathrin: va?
Sebastian: Det har slutat regna! :D)

Och det har regnat 2 dagar i rad ^^

klar med pysslet :)

Som jag skrev förut så dog ju mitt kamera batteri, och tyvärr passade inte Sebastians morbrors laddare till mitt batteri, så där rök dom bilderna tänkte jag.
Men när jag var nere och letade efter en pensel till mitt pysslande så hittade jag en gammal kamera med fyra megapixel, så nu kan jag ladda upp bilder men det är inte så fin kvalité på dom, men det är ju bilder i alla fall! :)

Blev pyssel efter att jag hittat allt som jag skulle ha, dock skulle jag egentligen ha en kruka och en/flera sten(ar), men det blev inte så, utan jag tog några tråkiga ljuslyktor som sebastian ändå inte använder, och jag blev ganska nöjd med resultatet, dock hade det kunnat bli bättre om jag bara hade varit hemma bland mina egna saker ^^

Nu har jag krupit ner och funderar på tv eller chilla runt lite på nätet, vi får väl se vad som händer.


Bild ett: Mina pysselsaker, lyktorna innan deras makeover.
Bild två: Jag som håller på att klippa ut min mall.
Bild tre: klister-Cathrin
Bild fyra: En koncentrerad brud.
BIld fem: Klart!, dock suger ju upplösningen! ><




Pyssel.

Nu har jag och Sebastian varit nere på Toria och handlat lim, så nu ska vi pyssla lite!
Om vi hittar det vi ska, lägger upp senare om vi har pysslat så får ni se! :)

hej så länge!

I laugh, then i walk away.

haha, fick nyss detta fina gästboks inlägg på min bilddagbok från en kille som helt enkelt inte har nått sin fulla uveckling från barnstadiet än.

Han sa först att alla bloggar är lika och att dom är tråkiga och waste med time, hans egna ord. Jag svarade lite enkelt att dett finns en uppsjö med olika bloggar med olika kategorier och att ingen tvingar honom till att läsa, så han får tycka att det är tråkigt om han vill.

Oh ja, då fick jag detta till svar!
Det är sånna gånger man känner hur mycket mer vuxen man är mot endel andra.

Förresten kallade han Malung för stad!
Vilken härlig komplimang, då vi har lite mer än 10 000 invånare och därför kallas för by eller mindre ort :)

hihi.

Hahahaha måste bara visa upp något!
Min pojkvän kommer in och ser ut som jultomten, så söt han är :)

Systemkameran dog :(

Batteriet på min systemis dog nyss, det suger, dock skulle Sebastians morbror ta med sin laddare då vi har samma! :)

På bilden är hur jag ser ut just nu medans jag sitter och nördar mig med bloggar på golvet!
Lägg märke till mitt nya hårspänne som jag handlade på rea när jag var hos mamma! :)
Kjolen är iof också ny, inköpt dagen efter, även den på rean :)
 

Senare ska vi fika med lite folk eftersom Elias fyller år, och efter det så vet jag inte om vi ska ner till affären och handla lite så att vi kanske kan pyssla :)

Dessutom måste jag handla en ny deodorant eftersom min nuvarande är slut, och det är inte särskilt kul, too much information kanske, men nu var jag i alla fall ärlig om den saken :)

Resultatet.

Ja, den är väl inte direkt proffesionell men sen är ju inte jag någon känd bloggare heller, jag har 2 som prenumererar på min blogg liksom. Hahaha, men det får se ut som det gör nu ett tag, det är i alla fall bättre än innan :)

Header!

Jag måste göra en ny och fräsh design, men det är lite knepigt och knåpigt att få till det.
Men nu håller jag och sebastian på så bra vi kan, och jag funderar på att ha med den här bilden på mig:


vad tycker ni? :)

I'm in an dancin' mood.

Nästa vecka är det, som jag nämnde i ett inlägg igår, dansbandsveckan.
Jag och Sebastian har knaske jobb på hotellet i Malung då, men vi vet inte säkert än eftersom vi blev placerade i kö. Dock skulle det vara bra om vi fick jobbet eftersom vi redan bestämt vad vi ska göra med pengarna (a) :)

Men det jag skulle komma till var, att om vi inte får jobb på hotellet så ska vi ha loppis hemma på gården, välbehövligt och kul! För det dinns ju massa saker som man själv tröttnat på men som andra ser som något "nytt", själv köpte jag mig fem gamla mjölkflaskor och en film på loppis förra veckan.

Så om ni har vägarna förbi på dansbandsveckan kan ni ju komma till mig och Sebastian och handla lite, allt möjligt olika kommer att säljas, troligen blir det också hembakat fika + kaffe som man antingen bjuds på eller kan köpa för en femma eller något. Så det ser jag fram emot väldigt mycket.
Vi kommer att vara hemma på mormorsgård, dit jag även ska flytta och det är i mobyn och det kommer att vara skyltat från stora vägen men även den gamla vägen. Kanske inte så lätt för er som inte vet att förstå, men har man varit på dansbandsveckan förut så blir det nog inte så svårt! :)

RSS 2.0