If I had words

jahapp, sovmorgon till elva, men är som vanligt uppe med tuppen & vaknade klockan åtta.
Just nu sitter jag på tråk msn, och det ÄR verkligen tråkigt..

Den här bloggen är rätt värdelös, ingen som läser & inläggen suger.
Men ja, gief cns.

M: Men hello saferide & Håkan är väl samma?

Nu har vi spenderat mångamånga timmar i solen, och jag kan säga, att även om många bilder blev bra - så var det svettigt & konditionen skrek som sjutton där vi hoppade på min lilla studsmatta, dessutom kolappsade min rygg tillslut :s Så vi fick lägga ner & kirra några bilder på verandan istället. När minnet på kameran började svikta så gick vi in och tömde den på 859 bilder, raderade väl en sisådär 650 av dem, det blev riktigt många härliga skratt, för att inte tala om när vi väl flög där - det var skratt det!

Men tiden rann iväg och jag blev hungrig så jag tog mig lite mat, efter det skulle även M hem och är, så då följde jag henne en  bit på vägen & rastade Rapp samtidigt. Har även bjudit in henne på tacos ikväll, vet dock inte om vi har någon köttfärs :o jaja, det löser sig :)




Många härliga skratt.

Vaknade av mig själv vid klockan åtta, satt mig vid datorn och kollade lite småsaker, sen har jag pratat med seb osvosv.
Nu har jag pratat med Malin och hon kommer strax och busar med mig, blir nog lika trevligt, om inte trevligare än igår :)



Btw, sitter och är tårögd & sjunger på aldrig ska jag sluta älska dig.
Varenda jäkla ord stämmer in på vad jag känner för dig Seb :')

Grrr.

Å Seb ;)

M o C

Nu har Malin varit här ett par härliga timmar, och ja kära vänner. detta är resultatet!

Mora.

Jahapp, nu har vi varit i mora, jag var på hab i tre timmar och det blev inte alls så tråkigt som jag trodde att det skulle bli.
Man fick prata & testa massa olika saker & ja..

Men drog iaf på dollar store efter hab och anki utbrast: jaja, jag betalar väl allt åt dig idag då.
och jag hade inte ens yttrat mig, men ja man tackar ju inte nej precis :), dock plockade jag inte på mig så mycket, men jag gick omkring med framtidsplanerna i huvudet hela tiden när man gick runt bland massa härlig inredning.
Men detta fick jag med mig hem iaf:



- Nivea, straight & easy, luktar otroligt gott!
- 3 stycken förpackningar med runda karameller.
- En påse Look o Look
- Naturgodis
- 30 engångs hyvlar som är asbra, tack madde för att du omedvetet lärt mig detta!
- Ett genomskinligt paraply med blå prickar, jag har ALLTID velat ha ett genomskinligt paraply!
- Hårinpackning som doftar sommar frukter.
- Ett nitskärp till den som betyder mest här i livet, känn dig träffad Seb!


Senare ikväll blir det troligen grillning, och sen vet jag inte riktigt. Men något kan jag väl tro.
Fuck, i want you cns.

SOL!

Åh vilken härlig dag, visserligen började den inte allt för bre, eftersom vissa tror att jag fifflar? omg, jaja.
Men skolan gick fort och smärtfritt, stannade dock kvar i två timmar extra med Evelinis och kirrade de flesta frågorna av samhälls uppgiften :)

När jag kom hem så la jag mig i soffan på balkongen och läste de sista fyrtio sidorna av vingklippt ängel, och sedan vilade jag mig en stund & solade magggen. Nu sitter jag här ute vid balkongbordet och känner mig gladare men även ledsnare än vanligt. Men jag vill verkligen att det positiva ska ta över, känner till och med för att ta några skutt med hopprepet.

Seb kommer antagligen inte idag, och imorgon drar jag med Planki till mora, får se hur det blir.

Tack Supp för att du kirrade bloggen åt mig, och varsågod här har ni ett värdelöst inlägg!

Malin



Bild sedan -06



Efter att ha suttit vid datorn i x antal timmar så plingade det till på msn & Malin frågade om jag skulle med ut och gå.
Och naturligtvis ville jag det, finns inget bättre än när folk frågar om jag vill gå ut. Jag tuggade i mig en morot och sedan möttes vi vid Puttes, drog en vända runt broarna & sen lite extra på det. Det var skönt men min kondition skrattade åt mig, när vi gått nästan klart så ville malin in på ica och köpa lite naturgodis så så blev det, vi satt oss vid niss ett tag, men ett par mycket korkade killar satt och kastade pomfrites åt alla måsar så tillslut kryllade stället av "jag-skiter-snart-i-dit-huvud" pippisar. Då gick vi därifrån och vi smsade Camilla, så sen gick vi hem till hyddan. Kollade på Hjälp jag är med i en japansk tv-show, men när det blev reklam gick jag hem. Kändes som att jag skulle dö ungefär, eftersom det högg,högg och gögg i mitt  högra bröst. eller ja inte i själva tutten emn ovanför. Och nej det var inte hjärtat.

Kom hem och fick ångesten avverkad, och av nedanstående inlägg så var det naturligtvis detta jag pratade om, kuk vad besviken jag är! Och jag vill bara lägga av med att vara 'vuxen' och bete mig omoget som fan, för jag blev verkligen besviket.

Egil: *ipipipi*, men du ser besviken ut..
C: det är jag inte, kan du gå?...

Jag visste det.

Fy farao vad besviken jag blev.

mja.

<a href="http://www.bloglovin.com/blogg/669406/?claim=w6zj8dyds5f">Följ min blogg med bloglovin</a>

Mjau.

Kirrade nyss en ny playlist & utseendet på ipoden är förbytt.
Det tycker jag att jag ska ha eloge för, eftersom jag verkligen var trött på den gamla playlisen
och jag tyckte den förpestade hela min blogg.

Det är du & jag, bara du & jag & inga andra.



Sitter med min lite smådammiga laptop & ska stoppa en talrik med ris & någon köttfärsröra ner i magen.
Gott ska det bli, jag är hungrig hela tiden känns det som, tror nästan det är fantomkänslor pga. av allt jag läst om saker.
Maten svalnar så jag får vänta på den goda smaken fast hungern river, eller gör den det? Jag vet inte, men jag tror det iallafall. Tog en tugga nu, dock brände jag mig på tungan - men fick en destå bättre känsla i magen, och jag tog inte ens mycket?:p hahah. Jag tänker väldigt mycket på en grej som jag och Camilla pratade om för ett par dagar sen, och det är precis vad jag gått omkring och funderat på i fleraflera veckor.
Just nu vet jag faktiskt inte vad jag är i för tillstånd men jag antar att det är som förut och att jag kommer bli lika besviken som vanligt, fast alla andra som är i min ålder blir så glada så, därför är det härligt att ha Camilla vid sin sida, som delar samma åsikter och som ändå är knasig så det räcker för två!
Dock skulle jag även vilja prata med Maria, men det känns som du försvunnit så långt bort, som att du klarar dig med dina klasskamrater och att jag inte är intressant längre nu när jag inte har något mer att säga eftersom vi är sams?
Det låter kanske lite konstigt, men det är så det känns och jag saknar dig.

Iallafall så luskade Anki ut det och hon sa det direkt till pappa, sen har hon hållit m´på med sina omogna fasoner, fan att en människa som är över 40 kan vara mer omogen än en som är 17? så borde det ju itne vara. Men så är det, och jag blir så förbannade trött på det. Men idag ska iaf besvikelsen (i guess) äga rum, enligt pap&ank.. Och jag måste hålla masken och inte visa min besvikelse, för då blire en jäkla massa tjafs.

Det är synd som fasiken att det inte är fredag, för jag vill ha Seb här, jag vill ha honom med mig genom detta, även fast han inte försår hur det känns inombords så försöker han, och jag uppskattar det, han är bäst. Snart blir det att prata med Maddz om flytt också, så att det slipper kännas så tomt utan sin livskamrat. För vi klarar allt tillsammans, och jag vet att vi klarar det också, men det verkar ingen annan än jag,du & Britt-Marie tro.. Men ja, är det som jag vill så ska vi väl visa dom att man inte måste vara 31 och omogen för hela pannkakan.

Detta var nog troligen det mest osammanhängande inlägget på riktigt länge, och jag skulle inte tro att så många förstod vad jag har babblat om, men det spelar ingen roll, för jag skriver detta för mig själv.
Är det mot förmodan någon som förstår, jamen komigen då snacka skit & sprid ut det. Det rör mig inte i ryggen, det är väl det enda Malung är bra på?:p rykten. Jag skiter i det, jag klarar mig ändå!

Life is a highway.

http://www.freestreet.se/?r=5110

Idag är som vanligt när man har en tyrann i huset,
alltid vakna med känslan, kommer hon vara på bra eller dåligt humör idag?
idag var hon på dåligt, sa inte godmorgon & smällde igen min dörr när jag var i telefon..

Men faktiskt, jag är van & jag har större anledning att vara på dåligt humör.
Så jag förstår inte grejen med att vara arg på mig när jag inte ens gjort något?
vafan, om jag skulle skriva upp allt jävla skit hon gjort åt mig så skulle detta inlägg ta upp hela förstasidan på bloggen.
Sen har vi en stor grej som stör mig, alla som säger " men hon verkar trevlig ju" eller "men nu överdriver du väl" och dylikt.
För jag lever i det, dag ut och dag in. varför i helvete skulle jag överdriva? om jag upplever det på ett sätt, då kan ingen ta det ifrån mig.

Igår tänkte jag ta reda på tvätten & diskmaskinen om det fanns något i den.
Men lusten rann ur mig helt, eftersom de varit i mora & fläskberget fått vad han pekat på.
I finrummet står en gigantiskt bilbana med bilar, helikoptrar och hela kittet.
Det måste ju ha kostat 200 spänn. Så jag frågar vad jag fått, inte för att jag var i behov av något sådär direkt,
utan för att han får något MINST en gång i veckan.
Svar : det ligger en geisha på ditt skrivbord.

EN GIESHA?! uhm, vad kan den kostat? 7 kronor?
tack så mycket, tack!






Nej tvi vale för denna jävla familj, jag vill bort härifrån så fort som möjligt.
Imorgon försvinner jag åtminstånde för helgen, hejdå malung & hej valbo + Mamma :)
RSS 2.0