Onsdag

efjslkjalj  :(

Ja, då har julafton varit & det blev ingen bra jul i år, hade bara tankarna någon annan stans hela tiden men så kan det väl bli. egentligen finns det ju massa att skriva, det fanns ju bra stunder också, men jag har ingen ork till det hela.. Var verkligen jätte ledsen igår & blev illamående pga det så idag är det ju inte så himla mycket bättre nej . så ja, det blir inte mer skrivande idag heller. suck -.-

Fredag

terminsavlut idag då, riktigt skönt faktiskt förutom att jag inte hann göra klart sebastians julklapp i slöjden då -.-
åker iaf till Torsby fem i halv tre. längtar (: & idag orkar jag inte skriva någon lång blogg, fy på mig! puss&hej

Tisdag

Idag hade vi en riktig slapp dag! varken matte eller no på morgonen bara film (:
Eftermiddagen skulle bestå av ringett turnering men jag kände att jag behövde plugga ist så jag gick hem.
hmm, nu blire alltså till att göra ett författarporträtt om August Strindberg, inte kul nae!

ge mig fredag nu!

Söndag

i fredags sov jag till nio sen gjorde jag mig i ordning och sen for vi till mora. Väl där satt dom i tandställning i underkäken (Y) det tog sin lilla tid menmen , på hem vägen såg jag på 'school of rock'  för att jag var faktiskt tvungen att göra recenssionen på den nu ^^ så när jag kom hem skrev jag den och sen åkte jag till skolan och lämmnade in den och sedan gick jag på so prov som gick åt skogen, men Rune lovade att jag skulle få göra omprov! puh :)

igår  gick vi upp tidigt för vi skulle med tåget till borlänge & julhandla, hade tänkt sminka mig & så men den tanken fick jag snabbt banka ur huvudet eftersom Sebastian vägrade gå upp så tiden gick åt till att få upp honom, det blev en snabb frukost och sedan fick vi åka till stationen med anki en halvtimme för tidigt eftersom vi inte fick någon skjuts annars & inte tänkte vi på att ringa och höra om vi fick åka med Emma eftersom hon också skulle med.. iaf, när vi kom till stationen så var väntsalen låst så vi trippade iväg till en trappuppgång och stod där i 20 minuter (Y), tur var det åtminstånde att trappuppgången var varm! när tiden hade gått gick vi till stationen igen och klev på tåget, vi tog en plats för fyra men när Emma kom tog hon en egen 'fyra platsare' ;D tåget började väl rulla iväg mot blg och alla tre la sig att sova, men när Sebastian slog av iPoden så vaknade jag och tog kort på Emma & honom när dom sov ist (a) när vi kom fram var det en halvtimme kvar tills kupolen öppnade så vi satt oss på mcdonalds den tiden (: När affärerna öppnade började vi väl köpa julklappar tills vi blev hungriga och gick och åt på någon restaurang, gott var det! vid fyra satt vi på mcdonalds och åt mcflurry, och när den var slut gick vi och köpte en till.. när vi kommer tillbaka ur kön säger sebastian 'eh, klockan är tio över :| '  och bussen skulle gå tjugo över så det var bara att springa det, vi kom till stationen 21 över och då hade bussen redan gått, lyckat! närmaste färden hem var ett tåg klockan halv nio och kupolen stängde fem så vi fick vackert sätta oss på mcdonalds i fyra timmar och dom två sista sa jag och sebastian inte ett ljud till varandra, kändes inte alls bra men som tur var blev det mys & gos på tåget hem sen :)

Idag blev det mys på morgonen så vi gick inte upp förens halv ett / ett och då gick vi och badade bubbelbad och gick upp vid fyra, då lagade vi mat och sen så kokade vi knäck (:  när knäcken var klar satt vi vid datorn tills vi skulle åka till stationen och när vi kom till stationen blev det ett snabbt hejdå så det fick jag ut för sen ^^ men åker till Torsby på fredag iaf och det ska bli mysigt för jag har inte varit där på evigheter och jag saknar det!

Onsdag

Onsdagar måste ha en speciell ''försovasig'' kraft, tror att jag kommit i tid på en onsdag max 3 ggr denna termin, jag har kanske inte kommit mer än fem minuter försent och så men iallafall /: ja, så idag försov jag mig 10 minuter ungefär men jag kom ikapp klockan ändå och kom 'bara' 4 minuter försent till musiken, vi fick spela upp 'dagny' som vi har tränat på jag vet inte hur många veckor, det gick inte alls bra  vi kom bara i otakt hela tiden men nu är det iallafall gjort (: so:n blev bara repetioner till provet som är på fredag, engelskan däremot var lite rolig, Philippe ställde frågor och om vi kunde svaret så fick vi poäng eller något i den stilen, först ställde han massa underliga frågor som urmånga kunde svaret på, men sen när han frågade vad teletubbiesarna hette så var jag den enda som räckte upp handen och kunde svaret xD gött. Svenskan blev det ingenting av pga. att samuel satt sig bredvid mig och det går bara inte, men han är bra annars :D <3 . Efter skolan skulle jag till mormor och hämta min tandborste och på vägen skjutsade vi hem Emma, + att Pernilla skulle följa med hem och vi har inte varit med varran på år och dag, men hennes mamma ringde efter en timme så hon var tvungen att åka hem -.- , så då passade jag på att se färdigt filmen jag lånade av Emma igår och sedan klarade jag bana 24 och 25 på 'SNAKES'  gött!

Tisdag

Morgonen började med att pappa såg att jag hade en ny tröja & undrade var den kom ifrån, Anki hörde såklart det och ville också titta, jag däremot som var trött orkade inte med att dom glodde så förbaskat & när jag sa det så var hela härligheten igång igen, allt slutade med en sur pappa & en grinande mig som fick gå till skolan istället för att åka bil (Y), skoldagen däremot blev urbra, har inte skrattat så mycket & äkta på ungefär ett år & det var skönt kan jag lova + att jag följde med Emma hem (:  Vi skulle göra läxor men dom va ärligt skitsvåra så det blev mest junkyard osv & fika nere i köket, pepparkakor som var både tunna & tjocka jaja , fick skjuts hem iaf & pappa låtsades som ingenting & undrade varför jag var sur, så sa jag att bara för att det gått några timmar så glömmer jag ju inte bort morgonens händelser, så han typ var tyst en stund sen hjälpte han mig med läxorna som inte han heller kunde så det blir till att fråga Maud imorgon ^^  & nu ska jag vänta på att Nathalie kommer & hämtar en sak sen ska jag sova !  punkt slut,, fast det va ett utropstecken (:
image2

måndag

ps.

Cathrin <3 sebastian (:

måndag

idag ville jag verkligen somna om när pappa kom in, menmen finns inget att göra åt saken skolan är väl ett måste. racket.spel på idrotten, spaghetti kroppen min sa ''nejtack!'' men det var ändå ganska roligt. Tyskan gick okej, hade tänkt redovisa men vips så var lektionen slut (: svenskan nämner vi inte ens jag minns den nog inte. iaf så blev det slöjd & jag jobbade verkligen stenhårt eftersom jag måste hinna klart med kjolen för att få mvg har Tarja sagt men sedan gick vi igenom en självbedömning & då fick jag reda på att hon redan satt vg på mig så jag vet inte vad klanten babblar om, bestämde mig iaf för att köra på med kjolen  :) skulle vara duktig & göra no:n idag också men jag hade inte med mig någon kemi bok hem så det sket sig ganska rejält & filmrecenssionen ska vi inte ens tänka på. så jävla pinsamt! men imorgon ska jag göra no:n med emma iaf sen jävlar blire INGE dator innan recenssionen är klar & därmed basta!
RSS 2.0