Det är inte korven man blir tjock av, det är såsen ..

Fredag

I fredags efter jag slutat  skolan så gick jag hem till bror & noppade ögonbryna  ;) åkte hem och beställde skullcandy, täckbrallor,sunesjul & en tröja. 
åtta kom sebastian, vi åkte till mamma, bråkade & spelade spel (: sen åkte vi hem och la oss.

Lördag

I dag när vi vaknade hade min blommor frusit  ihjäl p.g.a att vi sovit med öppetfönster, vi åkte till morfra och åt mat sen åt vi hemgjord glass gjord av mig, sen spelade vi monopol med mamma och sedan for vi hem och sov.

Söndag

idag åkte min älskling hem & vi ses inte förens på onsdag på sportlovet. Men på fredag kommer Maria iaf :D GÖTT

Måndag

Idag var jag hemma hos martin och bakade till halv tio. Och jag kom också på att jag hade glömt mitt fittdyra armband på idrotten -.- BAJS .

Tisdag

halv studiedag idag, gött vare. har varit med nathalie & hämtat ut min skullcandy,tröjan & filmen :I

Det är i marionetternas värld vi lever i.

Torsdag

jäklar alltså! nu händer det grejer minsann..
Igår skrev Dennis till mig på msn, och nu är allt depp. & sen idag så skriver 'a'  & allt är feldär med vilket = mera depp. & jag mår bajs vafan :S påvärkas skitmycket av sånthär. jag orkar helt ärligt inte skriva blogg just nu.



älskar dig Sebastian :)

Now are you sure you want a piece of me?

Tisdag

Idag vaknade jag, eller rättare sagt gick jag upp tjugo över sex, satt mig vid datorn och pillade och sedan skola.
Vi fick tillbaka ekologiprovet på no:n och jag hade 23 av 26 möjliga så jag vart fanemig nöjd kan jag lova! efter skolan stack jag hem till kusin amanda och bakade Pizza, fick reda på att Sebastian spytt inatt och sedan satt vi oss och såg på film, faster kom hem och hader migrän och sedan spydde hon också (Y) senare spydde som på filmen =) När vi sett färdigt filmen kom pappa och hämtade mig och nu sitter jag fanemig framför datorn igen. HEJRA



take your life with cocaine

Fredag

Stannade hemma från idrotten idag för duscharna i gymet är äckliga och jag ville ju knappast gymma och sedan åka till Torsby utan att ha duschat. Gick till skolan kvart i tio och började tyskan tio, Malin hade en dålig dag och var halvdess uppkäftig på Eva-Lena och det var konstigt, för Malin är inte sådan ^^ Efter lunch blev det Engelska men då såg vi på Jalla Jalla! och sen diskuterade vi den och sedan så slutade vi, for till Torsby och blev hämtade på station av Elias farmor & sebastian. När vi kom hem så minns jag faktiskt inte vad vi gjorde, (blä på att inte skriva blogg på helgen JA !) men något måste vi ju ha gjort?`jaja, vi la oss väl sen och glodde andra avenyn och sedan sov.


Lördag

Vaknade vid halv elva eller halv tolv tror jag och gick ner och käkade frukost, havregryn,mjölk & socker för min del va ;) GÖTT! någon gång mot lunch så kom Tilla som familjen Rahm skulle vara hundvalpsvakt åt och hon var ur söt! (tänk att jag inte minns vad vi gör -.-) vi såg väl iallafall på tv tills vi skulle åka till Oleby som det var bestämmt. När vi kom dit så var det ingen som öppnade så vi knallade in, hälsade på Leija och sedan gick vi upp . Uppe satt dem och spelade sånna B-dataspel och sedan så körde Maria lite gh och då skulle såklart Sebastian också göra det .. När alla hade spelat klart så kollade vi på några klipp som Fredrik visade och sedan jag jag och Maria ner i köket och skulle spela body balance. Vi la ut mattan och skulle börja spela, men då insåg vi att vi inte kunde kasta tärningarna sjäv och att vi ville att någon skulle ta kort. Jag gick upp och hämtade sebastian, som visserligen tog kort på oss men som inte vill kasta några tärningar, efter ett tag ropade Maria på fredrik som kom ner och kastade tärningarna och sedan fick sebastian kasta dom ändå för Fredrik ville vara med och sedan var sebastian med också och knotan kastade tärningarna. sedan växalade alla utom jag mellan att kasta de där tärningarna. Himla rolig kväll hade vi, men när vi spelat färdigt body balance och jag och Maria ätit lite nattmackor så började n00bsen spela gh igen och jag började må illa, maria la sig i Fredriks säng och höll på att somna och Sebastian försökte få tag på Madde som inte svarade. Men madde ringde väl upp sen iaf och hon skulle komma, men eftersom hon inte var så långt ifrån Maria så började vi gå. Hemma så såg vi på andra avenyn och sedan sov vi :)


Söndag

Idag vaknade jag kvart i eller kvart över tio, Sebastian ville bara sova så jag läste lite i min bok sedan så gick jag ner och gjorde iordning ett glas oboy och myste lite med Tilla, och Sebastian var tydligen inte trött mer utan kom ner han också, fasiken vilket under! Efter frukosten satt vi kvar i köket och pratade med Madde rätt länge och sedan såg vi på tv i think. well, klockan blev 5 och vi brummade iväg till stationen, och väl hemma fick jag rensa datorn från alla mina bilder och alll musik och kopiera in den på den andra datorn osv. men denna datorn blev ju inte snabbare nej ^^


Måndag

På idrotten idag spelade vi mjuktennis eller vad det heter, och fy bubblan vad usel jag är! dagen tickade på och det hände inte så speciellt mycket så inget är värt att skrivas ner,  när den tog slut knallade jag hemmåt och fifflade jag mera med datorn för jag hann inte allt igår. Snattrade väl med Maria resten av kvällen och sedan två till så nu har jag väl satt mig i klistret allt ^^. När mörket kom och jag blev sugen  på min daim så hade min skitbror ätit upp den och då fick jag hans godis av anki, men struntsamma, den här dagen tog slut kvart över nio - då jag gick och la mig för att sova så gött för att orka upp till tisdag ;)


 





Det är för dig jag sjunger min skatt.

Torsdag

ironiskt att jag skrev igår om vart min pigga period har tagit vägen. Gick upp kvart över sex imorse och hade 12 missade samtal och 4 olästa meddelanden (Y) allt utom ett sms var från Sebastian, kul att jag sover enda gången han ringer xD aja . iaf så satt jag mig vid datorn och sen så loggade han in och vi pratade tills vi skulle åka.

Nationella, skriftligt i svenska , satt i ungefär 2½ timme tror jag och det känns som att det gick bra men vi får väl se (:  sen så fick vi sluta kvart i två idag så jag vandrade väl hemmåt och hängde två tvättar och dammsugade alla rum och började packa tills imorgon.

Nu ska jag hitta nya täckbyxor ja,ja,JA!



& ge alla saker jag vill ha . typ denna ?  ja?


Stick with you

Onsdag

Trött imorse också, herregud vart har min pigga period tagit vägen? förr kunde jag jag gå upp sex- halv sju men nu blir klockan tjugo över eller halv åtta. seriöst jag hinner fan inte vakna förens vi ska åka.

På bilden blev det mest prat och nästan inget jobb, vi ska göra ett konstnärsporträtt (Y) vi ska ha med ismer osv. kommer ju gå bra. Efter bilden blev det so och jag frågade rune hur det blir med mitt förslag att sluta två hädanefter på fredagar och han sa att bara alla i klassen och Philippe ville det så skulle det väl gå an. lunch, dvs thaigryta = kärlek! och sedan engelska, haha Philippe hade skrivit på tavlan om mitt förslag och så skulle vi rösta som dom gör i usa, typ ur konstigt,  men iaf så vann mitt förslag så nu blire torsby fem i halv tre på fredag, ingen kan ana hur skönt det känns. Svenska sista timmen, och bara massa prat om olika genrer (eller hur det stavas ) till provet imorgon, som jag verkligen hoppas att kommer gå bra. kommer väl inte vara nervös iaf.

Väntade på bussen med Emma som vanligt och sen så knallade jag hemmåt, sysselsatte mig med kameran en stund och sedan så åt jag. Tog en dusch och sedan dator, tills pappa skulle ha den, då gick jag in på mitt rum och såg på 'syskonen blablablas olycksaliga liv' sorglig är den! och sedan så hängde jag tvätt. Nu ska jag se om jag inte blir trött snart så jag kna sova tidigt ikväll för varken Sebastian eller Maria är inne på msn för dom spelar gh, jävla töntar är ni :D , nej men .. love to them and goodnigth. 


Btw så ska jag skaffa pengar (har redan pengar vad tjatar jag om?) och köpa alla grejerna jag vill ha som ligger i mappen på datorn! punkt ffs.


 

Lamporna släcks och publiken går ut.

Tisdag


Idag började vi halv nio i aulan och kvart i började vi med nationella provet i svenska, läsförståelse (Y) det gick ganska bra tror jag, det kändes så & jag hoppas det. Jag satt tiden ut och sedan hade vi lunch i en timme och fyrtiofem minuter -.- . lämnade in papperet om att vi ska få börja sluta 2 på fredagar också och det bara måste bli så, allt skulle bli så himla mycket bättre då! Förövrigt har jag verkligen lessnat på mitt utseende, jag menar. hallå? ofta köra make up only fridays -.- jag är verkligen extremt skabbig och nej, jag tycker verkligen inte synd om mig själv för jag skäms inte. Jag orkar bara inte gå upp 10 timmar innan skolan börjar för att se bra ut, okej 1 timme eller något men . . mitt hår är totalfel och hade jag låtit bli att klippa mig kanske jag hade orkat gå upp den där timmen extre? vette fan men nu är det som det är och jag ska fan heller klaga, lite tråkigt att jag aldrig tar bilder längre bara (: 

När skolan slutade väntade jag med Emmapå hennes buss och sedan så började jag knalla hemmåt, pappa fick syn på mig och körde i kapp mig så fick skjuts sista biten också ^^ pappa snodde datorn dirr när jag kom hem och än en gång så blev jag sur för att han aldrig gör iordning mitt nya rum. Satt mig ock läste first style tidningen som kom i fredags och sedan fick jag datorn. väntade på att klockan skulle ticka iväg så att maria kom hem från tatuerarn och när hon gjorde det fick man se, men det var mest tejp. men skulle tro att det ser urbra ut sen när jag får se till helgen! (: iaf så blev klockan sju och jag åkte på bowling med pappa och några fler och jag förlorade inte för en gångs skull  :D När jag kommer hem har maria dragit iväg åt ngt håll och dumma sebastian har fortfarande inte svarat på msn, skitbra, inte! blir så himla trött på allt sånt där. & ledsen. men skitsamma vafan. Happylife hejra.

han sa , vart är du på väg?
hon sa, vart som helst ...





måndag

[ Idag gick jag upp kvart över sju och var sjukt trött, gick på idrotten i pyamaströjan haha :d, idrotten blev ganska lagom slapp så det avr ju lugnt.
På tyskan fick Eva-Lena psykiskt sammanbrott på mobiltelefoner :(
& svenskan blev 'drickavattendrickavattendrickavatten' 
sista lektionen var hemkunskap & vi åt semlor som var riktigt vidiriga :)
]

 
saknar <3

Kom hem & satt på musik i mp3 högtalarna på högsta volymen, gjorde färdig so:n & det känns förbannat skönt kan jag lova varenda kotte! städade/packade upp väskan när jag var klar för det såg lite rotigt ut. Satt på datorn och skrev över hela so arbetet dit och jag ska strax maila det till Rune (:, när jag hade skrivit klart hoppade jag in i ducschen och tvättade mig ffs ! blev en matbit efter duschen & sendan vänta på Anki som hade snott datorn. Blev massa busbus med Maria också som vanligt Hahaha ja-a. känner att jag inte kommer på mer vettiga saker att skriva ner nu men, saknar älsklingarna borta i torsby iaf, så alla vet :D 


  
jag älskar dig <3

Söndag

Fan, nu har jag kommit ur skrivandet igen. & jag smo verkligen behöver skriva av mig för att må bra, jaja kan ju skriva om helgen nurå så :)

Fredag: Hade handboll på idrotten som verkligen gick skitdåligt så jag blev ledsen, låter skit löjligt jag vet men känndes som alla verkligen kunde & presterade allt & jag sög. bara för att jag är rädd för bollar & om våran gympalärare tror att det hjälper med att skrika 'kom igen Cathrin du är inte rädd!'' hela tiden så har hon ganska fel för det sånt får mig bara att känna mig ännu dåligare eftersom jag är den enda det skriks efter. Duschade & började som vanligt klaga på allt som går att klaga på, vet int varför men i omklädningsrummet klagar jag alltid, om inte annat så för mig själv inne i huvudet & Jenny började skratta åt mig som vanligt pga det ^^ Gick iväg till a-korridoren & hade tyska som blev hen hemskt oseriös lektion & jag ville inte ha det så men så blev det. Lunch, en alltför lång lunch. Engelska, hade genomgång till nationella proven & så fick vi skriva ner tre åsikter, nästan alla skrev att dom ville ha kortare lunchrast, efter engelskan kom jag på att om vi bara hade en halvtimmes lunchrast & sen bara en kvart mellan engelskan & so:n istället för 30 minuter så kunde vi få sluta två på fredagar vilket skulle leda till att jag skulle hinna med tidiga bussen till Torsby, skulle vara så himla bra, pratade med Phillippe & Rune om detta & båda tyckte det lät som ett bra förslag så vi får väl se om deet går igenom. hoppashoppas. Fick iaf so sen & jag jobbade på riktigt bra, har bara kvar att skriva mina egna åsikter nu. Skolan slutade kvart i tre och jag traskade hemmot och slog på datorn, genast massa underbart prat med världens (och jag menar det) bästa Maria, känner ni någon bättre tell me. Började väl göra mig i ordning framemot kvällningen med kläder, smink osv. sedan var jag ju tvungen att packa också. Faster med familj kom och hämtade mig kvart i åtta och skjutsade mig till stationen, jag gick in i väntasalen och läste i 'en komikers uppväxt' eftersom vi måste läsa den i skolan, bussen skulle komma 10 över & gå 20 över åtta men den kom 20över så vi blev lite sena men inte mycket, läste hela vägen till värnäs och kom verkligen in i boken (ja, jag är en bokmal, erkänner det.. jag älskar böcker!) väl i värnäs så väntade taxin på mig och det bar i väg mot Torsby och jag läste hela vägen från värnäs också. När vi kom till skidtunneln så skickade jag sms till Madde och skrev att jag var framme en kvart tidigare och hon skrev att hon var på sjukhusfesten men skulle ringa sin bror, smsade med Maria tills Sebastian och Thomas(?) kom och hämtade mig vid 10 någon gång. minns inte vad vi gjorde när vi kom hem men iallafall så satt jag vid datorn och sebastian gick ner och kom inte upp något mer, jag trordde han hade satt sig på Maddes dator så jag struntade i honom, efter ett tag så fanns ingt mer att göra på datorn så jag läste lite till & sen gick jag och tvättade ur mitt smink coh gick och la mig och sov mp3, när sebastian kom upp stängde han av datorn och frågade varför jag låg där, en jag halv sov så jag pallade inte svara, sen var han sur tror jag men när jag satt in en hörlurgrej i hans öra med en tysk låt så blev han glad för han fattade ite vad dom sjöng, jag frågade om vi inte kunde se på andra avenyn så jag slog på datorn och vi kollade två avsnitt sen sov vi.



Lördag: Vaknade vid halv tio och väckte älsklingen låg och bara låg till elva tror jag, fast jag låg och läste lite emellan åt också, tillslut gick vi iaf upp och frukost & sen så smsade jag med Maria typ hela dagen, sebastian satt vid datorn & jag läste ut boken. jag & Maria bestämmde att vi skulle hyra film på jouren & sen se den hemma hos henne & sen en till film som Fredrik hade på datorn .. Men när maria skrev att hon var nere på Tby så var vi fortfarande hemma så hon & hennes pappa kom & hämtade oss, sen när vi kom hem till Maria så satt vi oss vid hennes dator & hennes hemska katt förföljde mig /:  & sen (ja jag skriver sen ganska ofta) så gick vi in på fredriks rum för Sebastian skulle spela gh3 & vi skulle vänta med filmerna till fredrik kom hem. När fredrik kom hem så gick jag och maria ner i köket och fixade saft och Fredrik och Sebastian spelade mer gh, när vi kom upp tog Maria fram godis & popcorn men innan pojkarna hade geekat klar så var godiset & det mesta av alla popcorn slut. Jag och maria skrattade tills tårarna kom åt ingenting och tillslut satt vi på filmen ' The messengers ' den var jävligt läskig tyckte vi bruttor och Sebastian satt och skrämmde mig hela tiden, och jag hoppas innerligt att maria inte har blåmärken på låren hahaha :D. filmen tog slut och ingen av oss förstog varför filmen hette som den hette ^^  dom skulle spela mer gh innan nästa film så vi gick in till Marias rum och satt vid datorn och kollade lite och sen gick vi ner i köket och tog nattmacka och jag blev inte bästavän med Leija (stavas) för han blev rädd för mig ^^ . Vi gick upp och tog massa  kort medans vi väntade på pojkarna, och när dom var klara satt vi på en kass film, såg kanske fem minuter sen bytte vi och satt på bee movie, men efter max 30 minuter så blev alla utom fredrik som satt och skrattade ihjäl, sig super trötta så han fick skjutsa hem oss. Vi satt på andra avenyn, såg ett eller två avsnitt ,jag iaf, och sedan sov vi.


Söndag: Vaknade tio över elva idag, eller iaf var klockan det när jag kollade. Vi gick upp tolv eller något och åt frukost, sen så såg vi på biggest looser och sen så satt sebastian på bandy och då gick jag upp och kollade bdb sen så la jag mig i sängen tror jag, eller så satt jag mig mot väggen eller något i den stilen ^^  Sebastian kom upp och sa att jag var dissarn och jag sa att jag inte ville kolla på bandy och han bytte inte när jag bad honom, han satt sig vid datorn och fifflade med wow och jag satt mig och kollade ut genom fönstret, ibland kom han och gosade (: Elias kom hem också, han hade fått glasögon och var skitsöt :D Runt halv fem var det mat, kokt fisk, sebastian stekte korv åt oss, efter maten hjälpte han elias med gta om jag inte såg fel & sedan så gick vi över till hans mormor och fick skjuts till stationen, bussturen gick ganska fort som vanligt och jag kom hem och in på datorn och skrev med Maria :) slut på helgen.

RSS 2.0