kondomer, att ha på sig. (naturligtvis!)

Satt här och hade ingenting för mig, Sebastian kollade på Discovery, något om naturkatastrofer, så då satt jag och klickade runt lite.

Hittade dessa mycket annorlunda klädesplagg, som är gjorda av kondomer!
Enligt mig är dom ganska fina, om man inte tänker på kondomerna utan färgerna och uppbyggnaden. Men jag tror nog inte att jag skulle vilja ha ett kondomklädesplagg på mig, i alla fall inte sådär utan vidare utan isåfall på skoj, typ på någon möhippa eller så, det är nog dit dom passar. Tänk er att fira sin väninna på stan, iför en sånt plagg.
Vilken syn! ;D

Såg ingenstans var man kan köpa dessa, men det finns fulla webben med dessa härligheter, så är ni sugna är det bara att leta sig fram. Är man å andra sidan händig kan ni ju åka och handla några paket i affären och göra er själva! :)

Med blommor som du plockar, och har om sommaren.

I tisdags efter skolavslutningen åkte jag, pappa & Sebastian till mora, för min tandställning hade gått sönder så jag var tvungen att åka och laga den. Men snart ska skiten ur!

När vi kom hem till pappa sen så fikade vi lite, och sedan beställde jag mig lite kläder, två tröjor, två par skor & en vindjacka. Som ni kan se på bilderna nedan, de har inte kommit än, men får väl komma snart hoppas jag, börjar bli lite otålig :)

När jag har skrivit klart det här inlägget ska jag ta & spela lite sims, sen när moster kommer ska hon skjutsa mig till Sebastian, och imorgon slutar han skolan. Bästa vännen Maria tar även studenten så det blir till att kolla på henne och ge henne hennes present, men eftersom hon kanske läser detta så kan jag inte säga vad det är just nu :)
Är iof inget märkvärdigt, men ja, saknar min Maria jag :)


USB, Universal Serial Bus

För någon vecka sen laddade jag upp massa lustiga/annorlunda möbler. Senare hittade jag även en himla massa fina/konstiga USB-minnen som skulle vara roliga att äga, skulle jag tycka i alla fall. Men har som sagt haft mycket för mig, så det har inte blivit av att ladda upp.

Vissa av dom är kanske inte så jätte praktiska, men om man skulle ge bort dom som present skulle det nog bli en riktig höjdare! Usb-minnet som liknar en flippflopp är min personliga favorit, vet inte riktigt varför. Men det är den i alla fall.

Sedan tycker jag faktiskt att legobitarna kommer som klar tvåa, dom är jätte söta och naturtrogna, vilket ingen av dom andra är, men dett skulle faktiskt kunna vara en legobit, om jag inte minns fel så kunde man faktiskt bygga ihop den med en riktig :)

years ago.

Ojoj vad läöngesen det var jag skrev nu.
Men jag kan väl säg att jag har haft tusen saker för mig, med skolavslutningar, studenter, tandläkare osvosv. Tiden har varit jäktig!

Dessutom är Sims 3 så kul att det tar upp ganska mycket tid, men det får det göra. För det är sommarlov och jag är ledig. Imorse lämnade jag in min sista uppgift inför sommaren. Mailade den till min lärare så nu är jag verkligen helt klar, dock slutade vi i tisdags så jag var lite sen men, hon sa att det gick bra att lämna in fram tills den tolfte, så det är väl bra ändå :)

Vad som är dåligt på gymnasiet är att vi inte får reda på våra betyg, i högstadiet fick vi ju våra betyg utdelade sista dagen innan jul & innan sommarlovet. Men nu har inte ens lärarna tid att SÄTTA betygen! För treorna går före eftersom dom tar studenten, men varför hinner dom dela ut till niorna då? dom är ju också "sist". Det är rätt irriterande måste jag säga. Ja, i alla fall så har lärarna sagt att betygen kommer läggas ut på dexter så att vi får kolla där & skriva ut om vi vill, jag var in i morse men det är bara en enda lärare som har lagt in betyg :s

Ja, så kan det vara, på bild ett är det iaf jag på skolavslutningen & på tvåan är det rosen jag fick av Sebastian :)


I'm coming up only to show you wrong.

Nyss skriv tre jävla sidor om hur du förstört mitt liv, och skickat till mamma & madde. Jag orkar inte leva i tysthet längre. Nu är det på allvar.
Far åt skogen !


___________________

Gårdagen var ett rent helvete, och jag orkar inte prata om det, igen.
Inget som angår er iaf, även om säkert 100 pers blir nyfikna.
Brukar ju vara så när något hemskt händer, så många som skrivit till mig på msn/bdb idag har nog aldrig hänt. Visst uppskattar jag att folk bryr sig, men det vore ju bra om dom gjorde det andra gånger också.

Jaja, shit the same.
Du har förstört 13 år av mitt liv, nu är det slut.
usch, du är hemsk!

RSS 2.0